Geachte belangstellenden,

De vossenjacht is ook deze keer met uitstekend weer gehouden. De opkomst van deelnemers was ook geweldig, het heeft ons verrast!

De jeugdige deelnemers hebben deze keer de al wat geroutineerde deelnemers het nakijken gegeven. Ze zijn er met het door Rob gemaakte shirt vandoor  gegaan. Dit alles dankzij 18 gevonden zenders.

Ook Piet PA0PDO ging met een aanmoediging shirt van Rob naar huis. Er werden 20 deelnemerskaarten uitgereikt, waarna 25 personen gingen zoeken.

Het aantal geplaatste zenders was 21 op 16 punten in het bos. Dit houdt in dat er op elk aangegeven punt minimaal 1 zender lag.

Bij de Finish konden 3 zenders worden gepeild. En op 3 andere plaatsen 2  zenders, de rest van de aangegeven punten 1 zender.

Op 1 punt een klein foutje op de kaart, hier was de cirkel van de te zoeken zenders niet correct weergegeven. Mijn excuus hiervoor.

De kaart

Enkele jagers lieten zich hier niet door weerhouden, en vonden toch de bedoelde zenders.

Bij een goede route was het traject in 6,1 kilometer te lopen. Ondanks enkele vergeten zaken en een fout in de kaart, kijken wij op een uitstekende vossenjacht terug.

Alle jagers hartelijk dank voor jullie komst en genomen moeite. Graag tot een volgende keer, groeten,

Maurice, Rob, Henny en Rient

Pa3hht, Pa0kel, , Pa3gxp

In juli, augustus en september geen vossenjacht bij de afdeling Amersfoort, allen een prettige vakantie.

Foto's van Richard. Meer foto's van Richard zijn hier te vinden: https://picasaweb.google.com/110619036847840489984/RADIOVOSSENJACHTTeLeusden#

 Deelnemerslijst en uitslag