Geachte belangstellenden,  


Zondag morgen de 11de van de 11de 2012 het is een dag dat de een carnaval gaat vieren en kinderen met een lampion langs de deuren kunnen gaan. Wij zendamateurs hebben iets anders bedacht en wel een vossenjacht in Leusden. Het weer is bewolkt en grijs met een beetje motregen. Kort na 10:00 uur zijn Rob en ik op de parkeerplaats aangekomen voor  het uitzetten van de jacht. De eerste jager meld zich dan al, hij is in ieder geval goed op tijd. De zenders in de fietstas en borden voor de bewegwijzering mee. Tijdens het middag broodje en kop koffie komen ook de jagers zich melden, de volgende jagers ingeschreven op volgorde van aankomst:

Bert - Pa3hbx
Kees - Pa1jcw
Gerard - Pd9g
Marietje - NL13450
Wim - Pa3akk
Dick - Pa0dfn
Johan/Clara - Pa5tig
Koos - Pa3bjv
Leo/Marianne - Pa0lez
Edwin - Pe5edw
Paul - Pe1jmt
Jan - Pa0jnh

totaal 15 deelnemers.
Allen voorzien van een kaart alleen de cirkels moesten nog van de moederkaart worden overgenomen, dat ging uiteindelijk prima.
Om 13:00 uur start de eerste jager en de laatste vertrok kort na 13:30 uur. Zelfs de zon is op dat moment door gekomen, dat leverde prima vossen jagers weer. Edwin Pe5edw kan de zenders sneller vinden dan dat Rob en ik het kunnen uitzetten. Bij de Finish kon men een traktatie verdienen als men een Sint Maarten liedje zong. Tijdens het eten en drinken de resultaten in een overzicht verwerkt. Na binnenkomst van de laatste jager, het vermelden van de resultaten. Zie hiervoor het deelnemers overzicht. De jagers gaan weer huiswaarts met een nieuwe qsl kaart die Rob heeft verzorgt. Nu snel even de zenders halen uit het terrein. Wel, dat snel kon na de 2de zender wel worden vergeten: materiaal pech met de fiets. De ketting liep eraf en de versnelling werkte niet meer, bleek later. Daarom de laatste 3 zenders maandag morgen maar gehaald. De fiets is inmiddels vervangen, gereed voor de volgende jacht.

Deelnemers bedankt voor jullie komst en graag tot ziens bij de volgende vossenjacht.   Die is op zondag 16 december 2012, dan een Piet Wakker jacht vanaf dezelfde startplaats.  
73,   Van de organisatie,  
Rob, Henny en Rient Pa0kel, , Pa3gxp